Friday, January 8, 2010


Idag drog jag mig in till stan. Dags att fixa ett telfonkort så ja kan ringa och framför allt bli uppringd. Så jag tog mig in till stan och tänkte vad bättre än att hoppa av på piccadilly och checka av att ja sett de med. Väl där gällde de att hitta en o2 butik som sålde kortet ja skulle ha. Traskade runt runt runt och konstaterade att Londons stadsplanering verkligen är helt idiotisk. De verkar inte ha något system alls på gatorna osv. Efter många om och men så lyckades jag hitta en buik och fick tag på ett kort så nu kan ni alla nå mig på +44 75 232 917 11. Det bästa av allt är ju den magiska iphonen och kartor. tror den kommer rädda mig många gånger att hitta i denna stad.

4 comments:

 1. Det är ju mycket lättare att hitta i London än i Lund.

  ReplyDelete
 2. Det är för att London har kvar mkt av sitt medeltida gatunät, som saknar struktur och ordning. (detsamma gäller Lund)
  Nackdelen med den stadsplaneringen är att man lätt villar bort sig, går vilse. MEN den stora charmen är att samma gata kan upplevas som två helt olika gator beroende från vilken riktning man kommer från. Det leder till att man upptäcker nya platser eller saker hela tiden.

  Nu har jag inte varit i London.. men jag har pluggat stadsplanering i en medeltida stad.

  Peace
  ADEL

  ReplyDelete
 3. ahh ja de stämmer säkert. gatorna ser verkligen helt olika ut överallt. De e rätt mysigt faktiskt dock svårt att hitta, men thank god for maps @ the iphone haha :) hur e de me dig i gbg ?
  kram

  ReplyDelete
 4. =)

  jo du det är bara fint med mig. Bor in mig med Eyvor och ska snart fixa hemsidan. Får se om jag orkar DW... Drar till Gotland i slutet av månade, är så sjukt peppad. U should see it nån gång!!

  Kram

  ReplyDelete